Home Programació

Programació

‘Tarragona Info’ amb l’equip d’informatius de RCTGN (Jesús Sarmiento, Marina Pérez, Arnau Curto i Alba Nebot): Cada dia, i durant tota la jornada, etiquetem la informació de la ciutat en format breu. La informació es complementa amb les nostres ‘Cròniques’. Disponible cada dia!

xarxalogopet ‘La Tarda, Tarragona’ amb Marina Pérez: La Tarda és un programa de La Xarxa que realitzen col·lectivament 30 emisores locals. Cada dia, de dilluns a divendres, ‘La Tarda’ fa un recorregut en directe per diferents punts del país per apropar històries, personatges i esdeveniments que parquen el dia a dia de ciutats i pobles i entre elles, Tarragona. En directe cada tarda, i disponible cada dia!

‘Minuts de ràdio’ amb Adrià Recasens: píndola dedicada a aspectes i temes interessants, i en molts casos menys coneguts, en format entrevista amb aquells que hi poden donar veu, experiència i detalls al respecte. Ens dediqueu uns minuts?. Disponible quan és precís, cada dimecres!

‘Plaça Corsini’ amb Adrià Recasens: La cultura, la societat, l’oci i Tarragona en general, i els seus protagonistes, es troben a Plaça Corsini, l’espai de RCTGN que adopta el nom d’una de les places més emblemàtiques i epicèntriques de la ciutat, nexe i unió del teixit social, cultural i associatiu tarragoní. Algunes de les seccions són les dedicades a la Protectora d’Animals, al passat de la ciutat amb ‘Tarragona Antiga’, el Lletraferits amb l’Escola de Lletres’ o  ‘Va de veïns’ amb les associacions veïnals, entre altres.  En directe de dilluns a divendres a les 9.30h i disponible durant tota la setmana a la web!

‘Clàssic’s Tarragonaamb Anna Vidal: Espai dedicat a la música clàssica per acabar la setmana relaxadament. Disponible a partir de cada dissabte!

‘Cobertura Carnaval’ i altres especials amb Adrià Recasens: En col·laboració amb ‘El Mirador TGN’, a Ràdio Ciutat de Tarragona apostem pels esdeveniments festius i rellevants de la ciutat i la gent que els integra, organitza i fa possible, com el Carnaval, i altres festes com Sant Magí i Santa Tecla.

Esports

‘Temps afegit’ amb Jesús Sarmiento: programa dedicat a l’actualitat dels esports locals de la ciutat. Els dilluns inclou tertulia sobre l’últim partit del Nàstic. Disponible cada dia!

    >>‘InfoNàstic’ amb Jesús Sarmiento: butlletí diari d’informació referent al Nàstic de Tarragona, dins del programa ‘Temps Afegit’

‘Localitat Grana’, amb Jesús Sarmiento: Els divendres fem la prèvia del partit del Nàstic amb experts de l’actualitat grana. Disponible a partir de cada divendres i ara els dilluns també a Tac12, fent ràdio a la tele!

‘La Transmissió del Nàstic’, amb Carles Cortés: Els caps de setmana de Ràdio Ciutat de Tarragona es tenyeixen de grana amb l’emoció de la Transmissió del Nàstic, amb Carles Cortés i l’equip esportiu de RCTGN. En directe durant cada partit grana!

 

Altres programes destacats que hem oferit:

‘Digues la Teva!’ amb Adrià Recasens: Un espai on la veu del carrer i les xarxes socials són protagonistes entorn a un tema o pregunta sobre el qual gira cada programa. Participa a Facebook, Twitter (#DiguesLaTevaTGN) i  whatsapp 644 30 39 70. Actualment fora d’emissió, escolta el podcast d’emissions!

‘Tarragona Activa’ amb Jaume Polo: espai sobre gestió empresarial a la ciutat i la visita d’experts en la matèria.

‘Sopa de lletres’, amb Vanessa Martí: El programa Sopa de lletres dóna a conèixer alguns dels noms i obres més rellevants de la prosa i la poesia tarragonines. Actualment fora d’emissió, escolta el podcast d’emissions!

Cafè, Copa i Puroamb Arnau Curto: l’humor tarragoní aterra a Ràdio Ciutat de Tarragona amb Adrià Castellví, Arnau Curto i David De la Torre. A Cafè, Copa i Puro repassem l’actualitat de la ciutat d’una forma diferent. Actualment fora d’emissió, escolta el podcast d’emissions!

‘Metges de Tarragona’ amb Adrià Recasens: tractem el dia a dia dels professionals de la medicina, en un espai on parlarem del món mèdic i de les preocupacions dels metges. Actualment fora d’emissió, escolta el podcast d’emissions!

‘Frames’ amb Aleix Costa: a Frames repassarem l’estat del periodisme a la ciutat de Tarragona entrevistant a professionals de la comunicació. Actualment fora d’emissió, escolta el podcast d’emissions!

‘L’entrevista del cap de setmana’ amb Eloi Tost: Personatges rellevants de la ciutat visiten els estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona per oferir una destacada entrevista per al cap de setmana abordant temes d’actualitat i de la seva competència. Actualment fora d’emissió, escolta el podcast d’emissions!