Compartir

Ja tenim el Nadal a tocar amb la punta dels dits. Un dels protagonistes indispensables de la festa és el Tió, el tronc màgic que caga regals si se l’alimenta bé durant les festes i se li pica amb el bastó el dia de Nadal. Tothom coneix una versió de la seva cançó diferent, però el tió no es fa el ronso amb els regals si se l’ha cuidat prou. Aquest dijous el tió fa parada al Mercat Central. Acompanyat de dos pastorets que expliquen i interpreten la història del tió i el seu naixement, el tió podria fer un petit avançament i cagar uns quants caramels per als infants que piquin ben fort. El tió és una tradició molt arrelada a la cultura catalana i que moltes famílies realitzen cada any. El mercat l’ha inclòs dins d’un àmpli programa festiu que es pot consultar a la seva web i que presenta activitats famililars diverses.