Compartir

Els partits constitucionalistes van celebrar dimecres el Dia de la Constitució Espanyola. Ho van fer en un acte a Bonavista organitzat per Societat Civil Catalana. L’esdeveniment va comptar amb la presència d’Alejandro Fernández, cap de llista del partit popular, David Pérez, membre del PSC, i Lorena Roldan, segona a la llista de Ciutadans. Fernández va assegurar que “el 22 de desembre tenen l’obligació de formar un Govern Constitucional.”

Tercera jornada de campanya electoral carregada d’actes. Els socialistes aquest dijous volen explicar els compromisos que tenen amb el territori. Per tant faran referència als problemes amb l’atur, l’antic Barcelona World, ara anomenat Hard Rock Cafe i altres qüestions d’interès per a les terres tarragonines.

Per la seva banda des de Ciutadans visitaran el Mercat Central de Tarragona per conèixer de primera mà les necessitats dels comerciants tarragonins. D’aquesta manera pretenen parlar amb els veïns i veïnes dels voltants i amb els paradistes.

Pel que fa a el Partit Popular el President d’Andalusia visitarà aquest dijous el Vendrell per explicar com es veu tot plegat des de fora Catalunya i demostrar l’estima que tenen a la terra.