Compartir

Primer dia de campanya electoral amb debat. L’Antiga Audiència va ser l’escenari del cara a cara entre els set caps de llista per Tarragona. L’aplicació del 155 i la situació dels polítics presos va marcar l’inici del debat, amb tensió entre els populars i els partits sobiranistes.

Un debat que va parlar del procés d’independència però també de projectes del territori. Damunt la taula es van posar temes com el CRT –l’antic BCN World– i l’impacte turístic, les infraestructures i indústries o el model sanitari. El debat de TAC12 i altres mitjans és el primer dels quatre convocats per aquesta campanya.

D’altra banda, aquest dimecres és el dia de la Constitució i a Tarragona hi haurà actes a favor i en contra de la carta magna espanyola. Per exemple, la número 2 de Ciutadans, Lorena Roldán, participarà en un acte a Bonavista a favor de la Constitució. I en canvi, el CDR de la Part Alta convoca una concentració a la plaça de la Font en contra.