Compartir

Primera jornada de campanya electoral marcada per l’acte de la Constitució que s’ha fet a la Subdelegació del Govern Espanyol. Hi ha assistit Alejandro Fernández, número 1 del PP a Tarragona. Fernández ha assegurat que la seva tasca aquesta campanya és explicar que la Constitució ha ajudat al creixement econòmic de les comarques tarragonines.
Per altra banda també ha explicat que formen part de la comissió que s’ha creat al Congrés dels Diputats per reformar la Constitució. Referent aquest tema la CUP ha fet un comunicat explicant que rebutgen la celebració de l’aniversari de la Constitució.

D’altra banda aquest divendres al matí ha tingut lloc el debat entre tots els candidats tarragonins de cara les eleccions del 21 de desembre. Les temàtiques han anat des de l’independentisme fins als projectes en clau tarragonina. Ha sigut la primera compareixença la campanya electoral de la CUP a Tarragona, ja que van iniciar la plantada de cartells a Reus.

Parlant de la plantada de cartells hem de destacar que es va produir la matinada de divendres. Tots els partits es van reunir per penjar el seu primer cartell als plafons instal·lats a la Rambla. ERC i Convergència asseguraven que no eren unes eleccions normals. Des de Ciutadans es mostraven segurs de les seves opcions de victòria i Catalunya En Comú assegurava que “la situació ha de canviar.”