Compartir

El festival rec torna a obrir les portes per una edició carregada de cinema local i internacional. Aquest dilluns dona inici a aquesta edició del festival de cinema més important de Tarragona i un dels més rellevants de catalunya, i ho fa amb la projecció d’una sèrie de curtmetratges d’autors locals. Són ‘The Falling Woman’ (7’), ‘Zerrauts’ (13’), X (9’), ‘Novembre 2017’ (8’) i ‘Bittersweet Memories’ (6’). El Rec ja va començar fa unes setmanes amb una sèrie d’actes prèvis, com les sessions de vermut i la projeció de pel·lícules dirigides per dones. De fet, el cinema en femení és l’eix temàtic d’aquesta edició del Rec, gràcies al cicle Woman on Fire. Un altre dels elements importants d’aquesta edició és la consolidació dels espais professionals. Tallers i taules rodones on es treballen aspectes concrets del món cinematogràfic i que tenen una càlida rebuda per part del seu públic. El REC cada any es supera en xifres de públic en tots els seus espais. En la passada edició es van superar els 4.000 espectadors i s’espera que aquesta edició sigui igual de satisfactòria