Compartir
Patrimoni Mundial

Els recintes monumentals del Museu d’Història de Tarragona ofereixen, aquest diumenge, una jornada de portes obertes en motiu de la celebració del 17è Aniversari de la Declaració de Tàrraco com a Patrimoni Mundial. Com a novetat, l’Escola Municipal de Música i El Tecler han participat en els actes de celebració, oferint música en viu a diferents punts de la ciutat.

L’Associació de Pessebristes de Tarragona ha obert portes, aquest diumenge, de la seva exposició anual. L’Església Sant Antoni de Pàdua acull la mostra de diorames, elaborats amb moltes hores de feina i dedicació. Fins al 14 de gener es pot visitar els caps de setmana i festius, i a partir del 18 de desembre també els dies feiners a la tarda.

El Gran Recapte ha assolit 120 tones d’aliments a Tarragona i més de 500 a tota la demarcació. Són les xifres que deixen les dues jornades de l’esdeveniment en què han participat 250 establiments només a la ciutat. La recaptació és una xifra similar a la de l’any passat, però enguany ha incrementat la qualitat dels productes.

Les entrades per veure un dels actes més esperats del Carnaval de Tarragona, La Disfressa d’Or, es posen a la venda aquest dilluns. Les entrades estaran disponibles al web ticketplus.cat i a les botigues Arsis i Itaca. El preu de les localitats oscil·larà entre els 12 i els 18 euros. L’edició del 2018 del concurs serà el dijous 8 de febrer, a les 21.30 h a la TAP.