Compartir

El Gran Recapte recull 120 tones d’aliments a Tarragona i 500 a tota la demarcació. Són les xifres que deixen les dues jornades de l’esdeveniment en què han participat 250 establiments. És una xifra similar a la de l’any passat, però enguany ha incrementat la qualitat dels productes.

Recordem que aquest diumenge és l’últim dia per gaudir de dues activitats que es fan a la ciutat: la primera, la fira de l’Oli que des de divendres apropa a la ciutadania diferents varietats d’aquest producte de la Denominació d’Origen Protegida Siurana. La Segona, la convenció Starraco Wars, la primera que se celebra a Tarragona de temàtica de la saga Star Wars.

Creu Roja Joventut ha rebut, aquesta setmana, més d’una seixantena de joguines noves, no sexistes ni bèl·liques en la parada situada al Mercat Central. Sota el lema ‘Els seus drets en joc’, la campanya s’ha desenvolupat amb l’objectiu que els infants en situació de vulnerabilitat puguin tenir joguines per Nadal.  Aquest cap de setmana recullen joguines a Port Aventura.

I en esports L’Osasuna denunciarà dilluns el Nàstic per no col·laborar en jugar el matx dins les 24 hores següents a la seva suspensió. Els navarresos consideren que els granes no van fer cap gest per quedar-se a Pamplona. Una negativa que va recollir l’àrbitre a l’acta, on fa constar que els de Rodri no van voler ajornar un dia la disputa del partit.