Compartir

Prop de 2.000 atletes han participat, aquest diumenge, en la 26a Mitja Marató Ciutat de Tarragona i en la cursa de 10 quilòmetres. José Manuel Vieito i Laura Claveria s’han endut la mitja que s’ha dedicat a la consellera d’Esports traspassada el passat febrer.

El gallec José Manuel Vieito ha completat els 21 quilòmetres en 1 hora i 8 minuts, a poc menys d’un minut d’Otmane Btami que ha quedat segon al podi masculí, emntre que Luís Garcia Roca ha estat el tercer amb 1 hora i 12 minuts.

En la categoria femenina, l’aragonesa Laura Claveria s’ha imposat amb un temps d’1 hora i 22 minuts, a 15 segons d’avantatge de Mireia Sosa que ha entrat en segona posició. La tercera també ha estat una aragonesa, Eva Morraja Bellido, amb 1 hora i 26 minuts.

Per la seva banda, la cursa dels 10 quilòmetres l’ha guanyat Abdssamad Oukhelfen amb una marca de 31 minuts i 44 segons, i Marta Camps amb un temps de 37 minuts i 41 segons.

La prova esportiva incorpora el Memorial Marbel Negueruela, per recordar la difunta regidora d’Esports de l’Ajuntament.