Compartir

No hi ha manera. El Nàstic ha sumat l’enèsima derrota al Nou Estadi després de perdre contra el Lorca, un rival directe per la permanència. Els grana s’han desplomat en la segona part, on han estat superats en tot moment pel rival, i han encaixat un 0 a 2 molt dolorós.

En la primera part, la versió de l’equip no ha estat tan dolenta. Ha gaudit d’ocasions suficients per inaugurar el marcador, tot i que també ha concedit moltes ocasions davant la porteria d’un Stole Dimitrievski imperial. La manca d’encert dels atacants i el porter macedoni han estat els dos factors per explicar el 0 a 0 en el temps de descans.

A la represa, el Lorca ha agafat el control del partit i ho ha aprofitat per avançar-se en el marcador per mitjà d’Emmanuel Apeh. Ja en la recta final, Abel Gómez ha sentenciat el duel amb un gran llançament de falta directa.

Amb aquesta derrota, el Nàstic ja ha perdut cinc partits a casa i pot acabar la jornada molt a prop de les places de descens.