Compartir

Aquest dimecres es presentarà el llibre ‘Llegint sense perdre l’escriure (Passeig per les places i carrers de Tarragona amb nom d’escriptor)’. El volum recull els autors que tenen nom de carrer o plaça a la ciutat, n’explica la seva història i n’ofereix un petit tastet de la seva obra, L’objectiu, doncs és la difusió de la vida i obra d’aquests autors, però també demostrar que Tarragona pot ser una ciutat molt literària. Quasi una quarantena d’autor de novel·la, poesia, dramatúrgia i assaig dónen nom a carrers i places tarragonines. La majoria dels quals es troben a la Vall de l’Arrabassada, on un barri sencer té noms literaris. Passejant per tarragona, doncs es pot trobar el carrer de Salvador espriu, Josepa Massanés o Josep Pin i Soler. En l’últim Lletraferits, la secció literària del plaça Crosini van parlar amb l’autora del llibre.

 

Ho podeu trobar a la nostra web rctgn.cat: http://rctgn.cat/corsinitgn-carrers-places-literaris-ciutat-pas-temps-coca-1-rambla-nova/