Compartir

Raquel Sans és la nova incorporació, fins al moment, de la llista d’ERC de Tarragona de cara les eleccions del 21 de desembre. La periodista es presenta com independent i compartirà llista amb el subdelegat de la Generalitat cessat pel Govern espanyol Òscar Peris, la regidora de Reus Noemí Llauradó i el diputat al Parlament Ferran Civit. Des de ERC asseguren que es podria sumar algun independent més.

Una furgoneta s’ha incendiat aquest matí a la Part Baixa de Tarragona, concretament al carrer Sant Magí, a l’alçada del número 10. Afortunadament no s’han hagut de lamentar danys personals. La furgoneta ha cremat en un 80%.

Tret de sortida al Cicle Coneixement. Es tracta d’una sèrie de conferències que es faran al Teatret del Serrallo per donar a conèixer tota aquella gent de la ciutat que ha destacat en la seva trajectòria. Aquestes xerrades les organitza el col·lectiu etcètera juntament amb la Càtedra d’Estudis de Dret Local Màrius Vidal i Martín.

El Nàstic de Tarragona segueix preparant el seu enfrontament contra l’Oviedo d’aquest diumenge. Els granes volen sumar tres punts al Nou Estadi, davant l’afició, i allunyar-se encara més de la zona de descens. Cal destacar que l’Oviedo només està a dos punts dels granes, per tant si guanyessin el superarien.