Compartir

Com cada partit, viu la Transmissió del Nàstic amb passió grana, amb l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona.

El Nàstic ha arribat a Tenerife disposat a mantindre la bona ratxa i sumar algun punt per intentar sortir de la zona baixa. Dues setmanes després de l’últim partit a La Romareda, els granes busquen el segon triomf de la temporada davant un conjunt, el de Pep Lluís Martí, que arriba amb dubtes i moltes lesions. Sobre el mateix rival ha parlat Rodri, que ha destacat el seu potencial. Rodri també ha valorat la figura d’Omar Perdomo, que no podrà jugar per la clàusula de la por.

Els granes encaren aquesta setmana tres partits consecutius, davant Tenerife, Granada i Córdoba. Rodri ha assegurat que hi haurà rotacions. Pel que fa a les baixes, el Nàstic no podrà comptar amb Dongou ni Djetei i recuperarà a Bruno Perone. D’altra banda, el xoc pot suposar el debut de Bernabé Barragán