Compartir

Benvinguts a Futbol Tarragona, el programa de Ràdio Ciutat de Tarragona en el qual repassem l’actualitat dels nostres representants en les categories territorials i més modestes del nostre futbol.

En aquesta ocasió, la jornada esportiva s’ha vist afectada i alterada pels successos que s’han produit aquest diumenge en tot el territori català. Com a conseqüència, la Federació Catalana de Futbol ha decidit suspendre tots els partits que restaven per completar el cap de setmana durant la tarda del mateix diumenge. Per tant, la cinquena jornada de Segona i Tercera Catalana, i la primera de Quarta Catalana, no s’han completant i els equips afectats hauran de buscar una nova data per disputar els partits corresponent.

Per contra, la sessió de dissabte i de la matinal del diumenge si s’han realitzat i això ha permès disputar el gruix de la jornada en totes les categories. Per exemple, al Grup 6 de Segona Catalana, el Torreforta ha caigut amb estrèpit al camp del Cambrils Unió.

Al Grup 2 de Tercera Catalana, la Cultural Bonavista ha assolit una victòria força important contra el Riudoms, que era líder. Aquest resultat l’ha aprofitat l’España Canonja per alçar-se amb el primer lloc de la classificació. La victòria de l’Escola Sant Pere i Sant Pau és la darrera nota positiva d’una jornada en la qual la resta de representants de la ciutat no ha pogut sumar els 3 punts.

Al Grup 3 de Tercera, el San Salvador ha tornat a la senda del triomf al derrotar al tancat. Mentre que al Grup 24 de Quarta Catalana el FC Tarraco ha posposat el seu debut per les incidències d’aquest diumenge.