Compartir

Com cada partit, viu la Transmissió del Nàstic amb passió grana, amb l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona.

El Nàstic visita al Real Zaragoza en un duel de necessitats entre dos equips que no han arrancat gens bé la temporada. La victòria contra l’Albacete, la primera del curs, ha aixecat els ànims en un vestuari que segueixen dirigint Rodri i Santi Coch.

Els grana esperen donar continuïtat a la ratxa de bons resultats que han aconseguit en els darrers temps contra l’equip aragonès. En els quatre últims enfrontaments, han aconseguit tres victòries i un empat. En la temporada 2015/16, es van imposar per 3 a 1 en el Nou Estadi i van vèncer per la mínima en la Romareda. En la següent, el duel de la primera volta disputat a Tarragona va finalitzar amb un empat sense gols. El segon convit, es va resoldre amb un 1 a 2 a favor del conjunts que llavors entrenava Juan Merino.

Per aquest partit, Rodri no pot comptar amb Bruno Perone, Mohammed Djetei i Stèphane Emana. Per contra, Daisuke Suzuki sí ha entrat en la convocatòria després de deixar enrere els problemes físics que havia patit en les darreres setmanes.

Escolta l’empat del Nàstic:

 

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

ALTAFULLARAIDO ALTAFULLA Ràdio 107.4 FM

logoConstantí Ràdio 97.9 FM

  Ràdio Montblanc 107.0 FM

  Ràdio La Selva 105.8