Compartir

Comença la Watermelon Pool Tarragona 2017, el concurs per escollir el tarragoní de l’any. Avui es comença amb la presentació dels tres primers candidats.
Presentem a Àlex Alonso, tarragoní, periodista de TAC12 i apassionat dels castells, que donarà els diners del primer premi a la Muntanyeta. Aitana de la Varga participa de la Cooperativa obrera Tarraconense, al casal Sageta de Foc i a la colla castellera Xiquets de Tarragona. Ha escollit la Plataforma Cel Net. Finalment, l’Oskar Pujol és un nom conegut entre l’esport tarragoní, com a director esportiu de la Salle Tarragona des de fa quinze anys i donarà el premi a casal amic
Des de l’11 al 14 d’agost es podran votar els candidats a través de la web watermelonpool.cat. El guanyador s’endurà tots els beneficis dels tiquets venuts a la Sindriada, que podrà donar a l’entitat sense ànim de lucre que esculli.