Compartir

Els Xiquets de Tarragona estrenen el primer castell de 9 al Pla de la Seu

Deures complerts per als Xiquets de Tarragona però amb regust amarg, aquest dissabte a la tarda a la Diada al Pla de la Seu,  aconseguint descarregar el primer castell de 9 de l’any. Ha estat un 4 de 9 amb folre, que també ha estat el primer a plaça. Els matalassers han portat a la segona un 5 de 8, i a la última han intentat un 4 de 8 amb agulla que ha caigut mentrestant es carregava, i que han completat a la ronda de repetició.

Els Castellers de Vilafranca arribaven a Tarragona amb l’objectiu d’aconseguir el 4 de 9 sense folre, però ha caigut quan l’estaven carregant a la segona ronda. Els Verds han començat l’actuació amb un 3 de 9 amb folre i agulla, i a la tercera han fet el 4 de 9 amb folre completant-lo. A la ronda de repetició han fet un 3 de 9 amb folre.

Per últim, els Borinots de Sants són els qui han aconseguit descarregar totes les construccions, i així signar la tripleta màgica que es proposaven per la Diada tarragonina. Han completat el 3 de 9 amb folre, el 4 de 9 amb folre i el 5 de 8. Aquest últim, era un castell que encara no havien portat a plaça aquesta temporada.

La Diada al Pla de la Seu s’ha tancat amb l’intent dels Xiquets de Tarragona d’aconseguir el pilar de 7 amb folre.

 

Troben mort el jove que va desaparèixer a la platja del Miracle

El jove de 19 anys que aquest divendres a la tarda va desaparèixer mentre es banyava a la platja del Miracle de Tarragona ha estat trobat mort aquest dissabte al matí a les aigües del Port Nàutic. Els equips de rescat l’han localitzat poc abans de les 8 del matí sense vida, després que la cerca d’ahir al vespre no donés resultat.

La víctima hauria entrat a l’aigua acompanyat de tres amics més quan onejava la bandera vermella, que prohibeix el bany. Van ser precisament els acompanyants els que van donar l’alerta. La Guàrdia Civil s’ha encarregat de treure el cos sense vida del jove. Es dona la circumstància que era jugador de l’equip juvenil del CD Morell.

 

Un quiosc de la Rambla Nova s’incendia a causa d’un curtcircuit

Els Bombers han hagut d’apagar les flames en l’incendi d’un quiosc de la Rambla Nova de la ciutat, a l’altura del carrer Fortuny, que hauria cremat part de l’establiment. Només hi ha alguns danys materials. La principal hipòtesi del foc és que s’hauria produït un curtcircuit en la instal·lació elèctrica del quiosc. Fins al lloc dels fets hi han assistit el Bombers, el SEM i la Guàrdia Urbana.

 

Torna el bon temps a partir de diumenge

Les precipitacions que han afectat puntualment la ciutat, durant aquest dissabte, desapareixeran donant pas al sol al llarg de la tarda de diumenge, encara que seguirà la sensació d’humitat. Tot i que durant el matí, el cel estarà entre poc i mig ennuvolat, el cel serà serè cap a final del dia. La temperatura mínima serà de 21 °C i la màxima de 28 °C.

 

L’apunt

Aquest diumenge s’acaba el 17è Festival Internacional de Música amb la presència, a l’Auditori Diputació, del Quartet Mèlt. Els guanyadors de la tercera edició del programa Oh Happy Day de TV3 oferiran un recull de cançons de diferents èpoques, des del renaixement fins a la música actual. La cita és a partir de les 20 h de la tarda.