Compartir

Aquest dilluns 12 de juny destaquem la voluntat de Nano Rivas de continuar, les jornades Fem Francolí i les diades castellera de les colles tarragonines

El Nàstic vol seguir amb Nano d’entrenador

El Nàstic de Tarragona va aconseguir aquest dissabte la permanència a la categoria tal com us vam explicar en l’última transmissió de la temporada a Ràdio Ciutat de Tarragona. Després d’haver complert l’objectiu, el club es posa a la feina per començar a confeccionar la temporada vinent, on Josep Maria Andreu ja ha assegurat que vol comptar amb Nano Rivas. El tècnic de Ciudad Real, però, té contracte amb el Getafe per tres temporades més i la seva situació, en qualitat de cedit, no deixa per resolta la situació. Els jugadors tenen vacances a partir d’aquesta setmana, donant per tancada la temporada.

Èxit en les jornades Fem Francolí

Més de 150 persones van participar aquest cap de setmana en les 5 jornades Fem Francolí, on va tenir la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull. Unes jornades, organitzades per l’Associació Aurora, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i la col·laboració del grup GATA, amb l’objectiu conscienciar a la ciutadania de la necessitat de preservar el medi ambient i el patrimoni natural.

Els participants van realitzar un taller per donar a conèixer l’entorn fluvial i les diferents espècies vegetals que podem trobar-hi i es van fer tasques de manteniment de les darreres plantacions.

Actuacions castelleres de les colles tarragonines

Cap de setmana esplèndit per les colles tarragonines. La Jove de Tarragona va actuar, dissabte a la tarda, a Algemesí, on va descarregar el 3d9f. Era el primer cop que una colla castellera portava un castell de 9 al municipi valencià, i els liles ho van fer, apuntant-se una fita més a la història castellera.

El castell de 9 el van acompanyar del 5d8, el 4d8a i el pilar de 6. Per la seva banda els castellers de Sant Pere i Sant Pau han descarregat aquest migdia el 3d8, el seu primer castell de 8 de la temporada i el més matiner de la seva història. El castell de 8 l’han acompanyat del 2d7, el 4d7a i el pilar de 6. Cal remarcar que han aconseguit aquesta fita a més de 100 quilòmetres de Tarragona perquè actuaven a Sabadell.

Temps

Pel que fa al temps, sol des de primera hora que deixarà temperatures altes que s’enfilaran amb màximes de 28 graus i mínimes de 21.

Apunt

La calor ja s’ha imposat, Sant Joan està aquí al costat i això significa que d’aquí poc torna el concurs de focs artificials. Aquest any es pot conèixer com són els preparatius d’aquest esdeveniment seguit per molts tarragonins. I això es pot fer a través d’una exposició fotogràfica, “Els Focs des de dins” a càrrec de Jordi Bru que s’inaugurarà demà a les 7 de la tarda a l’espai turisme.