Compartir

tgn-info-expres

Aquest dissabte es posa en marxa la campanya de seguretat de Nadal de la Guàrdia Urbana. Una campanya que s’allargarà fins el 8 de gener, i que preveu fer 664 rutes de patrullatge a peu, per la ciutat i els barris. L’objectiu és reforçar la presència polícial per a reduir el nombre de delictes que es puguin produir per aquestes festes nadalenques.

REC

Aquest dimecres comença definitivament el Festival Internacional de Cinema REC. Ho farà a les 19h de la tarda amb la presentació de la secció My FIRST Time, de la ma de la directora Maria Ripoll. La cineasta catalana projecta a tarragona la seva primera obra, Lluvia en los Zapatos.

El Festival projectarà fins a 18 pel·lícules d’estrena de fins a 11 nacionalitats diferents fins el proper 6 de desembre.

Nadal Musical

Del 16 al 23 de desembre Tarragona celebrarà el Nadal Musical. Ho farà  de la mà de l’Associació de comerciants La Via T. Aquesta serà la 3a edició d’una iniciativa que vol dinamitzar la ciutat amb una vintena de conjunts musicals professionals que amenitzaran les compres nadalenques a la ciutat.

Nàstic-Alabès

El Nàstic s’enfronta aquest dijous a les 9 del vespre davant l’Alabès en el primer partit de setzens de final de la Copa del Rei. Els de Vicente Moreno buscaran guanyar el partit d’anada, en un matx que arriba tres dies abans de l’enfrontament en lliga davant l’Oviedo. El partit, com sempre, el podreu escoltar en directe amb Ràdio Ciutat de Tarragona.

L’Apunt

Aquest dimecres el Teatre Metropol acull “Una Paraula Grega”, Poemes de Jaume Vidal. Una activitat que repassa una perspectiva de la poètica intensa, alada i precisa, de la personalitat de Vidal. Serà a les 8 del vespre, i l’entrada és lliure, però amb invitació.