Compartir

Us oferim la informació de la ciutat etiquetada amb Aparcaments a 5 euros, La Creu Roja, La Diada i el Nàstic.

Aparcaments a 5 euros

Aquest matí es presentarà la nova imatge dels Aparcaments Municipals de Tarragona. Un 1 de setembre on, des d’avui, s’implementa la nova taxa per estacionar el cotxe a la ciutat. Aparcar tot el dia a la ciutat costarà 5,5€ en contraposició dels 12,60€ que costava fins ahir.

Segons l’ajuntament, aquesta taxa vol atraure més usuaris als aparcaments i afavorir el comerç i l’hosteleria al centre de la ciutat.

Creu Roja

La Creu Roja va commemorar ahir el dia internacional de la Prevenció de Sobredosi. L’entitat explica que el 2013 es va posar en marxar a Tarragona un programa específic d’actuació per sobredosi a Tarragona. Actualment hi ha formades una seixantena de persones entre usuaris i professionals.

Durant l’any passat, la Creu Roja va atendre a Tarragona 60 persones en el Programa d’Intercanvi de Xeringues. En aquest servei també es promou la prevenció de la transmissió del VIH, del virus de l’Hepatitis C, entre d’altres malalties.

 

La Diada

L’Assemblea Nacional Catalan ultima els preparatius de la Diada a Tarragona. L’Assemblea ha organitzat una mobilització arreu del país repartida en diverses seus. Les ciutats que acolliran l’esdeveniment seran Barcelona, Lleida, Salt, Berga i Tarragona.

Segons membres de l’Assemblea de la ciutat, s’espera que 200 autocars arribin a Tarragona. Els busos portaran gent d’arreu del territori per a participar a la concentració.

Nàstic

En esports el Nàstic dóna per tancada la plantilla. L’últim jugador en arribar ha estat el migcampista Miguel Àngel Cordero procedent de l’AEK D’Atenes. Es tracta de la tretzena incorporació del conjunt de Vicente Moreno. Cordero reforçarà el mig del camp d’un equip totalment renovat, que ha patit 17 baixes durant l’estiu.

L’Apunt

Pels més petits aquesta tarda a partir de les 18h, la Biblioteca Pública de Tarragona organitza el Taller “Juguem amb l’art?. Memory d’artistes”. L’activitat anirà a càrrec de Sara Berga i està dirigit a famílies amb infants a partir de 8 anys. Les places són limitades.